Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Menyecske ruha, esküvői ruha árak kellenének?

2019.12.13

Az általunk ajánlott   esküvői ruha termékek a világ vezető élvonalához tartozó, és nemzetközileg elismert tervezők kollekcióiból kerülnek körébe. Széles vevőkört megcélozva mindenki igényéhez mérik a tervezői darabokat az esküvői ruha eszközöknél . Új menyasszonyi ruhaként az első három ruhafelvétel bérleti összege  50.000 Ft-tól - 229.000 Ft-ig van vállallatunkon , modelltől függően. Azon tervezői menyasszonyi ruha termékeket, melyek 125.000 Ft-ig bérelhetők, külön kategóriában tehetjük be. Általánosan mondható , hogy az esküvői ruha árak viszonyítva kb. a háromszorosuk (új ruha területén) az eladási ár. - a kölcsönzéseket követően valamelyest csökken az áruk.
Meghitt  esküvőkre, polgári szertartásokra pár napos  menyasszonyi ruha árakat is ajánlunk, 19.000 Ft-tól, 69.000 Ft-ig bérelhetően, melyekről külön kategóriába soroltan lehet informálódni. 
Készletünk egy egységét , tervezőhöz nem köthető, de szép és kimondottan korrekt  esküvői ruha árak az  esküvői ruhák teszik ki. Ezek menyasszonyi ruha bérlés kalkulációk   39.000 Ft-tól 99.000 Ft-ig van, eladási termékeke két-háromszorosuk. Amennyiben konkrét termék összeg  iránt érdeklődne a menyasszonyi ruha bérlésnél, úgy szíveskedjék nekünk igényét  feltenni, a kívánt méret és szín elképzelésének megadásával, hiszen a kölcsönzések végett a pillanatnyi helyzet a ruhákkal folyamatosan változhat.

A hagyományos  2-5 napos bérletektől eltérőn, a mi normál esküvői ruha bérlés időszakunk 6 nap, csütörtöktől keddig, hogy minden a leggördülékenyebben  haladjon . Előre nevezhető , leegyeztetett esetben, kölcsönös megegyezéssel ettől még rugalmasabb időintervallumra is eltérünk, hiszen sok esetben távoli vidékre, vagy külföldre adunk ki ruhát az esküvői ruha bérlésnél. Ilyenkor akár pár  hetes   időtartamot is magában foglalhat a kölcsönzés időszaka a menyecske ruha termékeknél, mert pl. az esküvőt megelőző hét elején adjuk ki a ruhát a kellékeivel, és csak az esküvőt követő hét végén kapjuk vissza. Ezért a munkánkért   semmilyen díjat nem számolunk fel a menyecske ruha termékeknél a fizetendő kölcsönzési díjat sem befolyásolja.

A foglaló egyedisége , hogy ha a partner eláll a szerződéstől akkor azt az összeget elveszíti a vőlegény öltönyöknél. Általában komoly okok van egy lefoglalt vőlegény öltöny visszaszámlászásra.
 

menyasszonyi_ruha_eskuvoi_ruha_berles.jpg